Lojrat e fatit dhe fati i shqiptarëve

Nga Flamur Çelaj Gjenden të dokumentuara plotë raste dhe argumente që lidhin Fatin e Shqiptareve me një llojë Rulete Ruse që ata kanë bërë me jetët e tyre përgjatë këtij tranzicioni të vështirë ku shpresa shpesh herë humbet kollaj dhe të vetmet forma motivuese kanë qenë “punët e […]

S’ka fshehje pasurie/ Rikonfirmohet Prokurori i Prokurorisë së Apelit Shkodër, Dollapaj

Është rikonfirmuar në detyrë nga KPK,  prokurori i Prokurorisë së Apelit Shkodër, Arben Dollapaj. Në seancën dëgjimore rezultoi se Dollapaj nuk kishte fshehje pasurie. Edhe përsa i përket kriterit të pastërtisë së figurës dhe integritetit moral, Dollapaj është vlerësuar si i përshtatshëm për të ushtruar detyrën. Arben Dollapaj është […]