Dita ndërkombëtare kundër dënimit me vdekje. Ish-përfaqësuesi i OKB në Tiranë: U masakruan 30 mijë anëtarë të MEK!

Me rastin e e ditës ndërkombëtare kundër dënimit me vdekje, sot u mbajt një takim nga “Shoqata e Miqësisë së Shqiptarëve me Rezistencën Iraniane” në Tirana International Hotel. Folësi kryesor i eventit ishte Z. Taher Boumedra, ish përfaqësues i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së për Kampin Ashraf dhe […]