Një shtetas suedez është arrestuar ditën e sotme në doganën e Muriqanit, pasi gjatë kontrolli i janë gjetur 19 pistoleta. I arresturi është identifikuar si Sebastian Rikard, 21 vjeç, dhe ishte duke shkuar për në Gjermani. Policia po bën verifikimet e nevojshme për të zbuluar origjinën e pistoletave […]