Category: Sport

Milan kërkon Igli Taren si drejtor

Igli Tare është vënë në shënjestrën e Milanit. Kjo skuadër po riformatohet pas ndryshimit të pronësisë, ndërsa janë venë në lëvizje për një drejtor të ri sportiv. Mirabeli duket se do të mbetet jashtë italianëve dhe disa emra të rinj janë në tavolinë. Orët e fundit një ka […]