Category: Opinion

Lojrat e fatit dhe fati i shqiptarëve

Nga Flamur Çelaj Gjenden të dokumentuara plotë raste dhe argumente që lidhin Fatin e Shqiptareve me një llojë Rulete Ruse që ata kanë bërë me jetët e tyre përgjatë këtij tranzicioni të vështirë ku shpresa shpesh herë humbet kollaj dhe të vetmet forma motivuese kanë qenë “punët e […]

Komploti i parandaluar terrorist tregon frikën që Irani ka prej opozitës demokratike – jo prej politikës europiane

Nga Ken Blackwell  Më 30 qershor, disa autoritete europiane penguan një sulm ndaj tubimit të përvitshëm Irani i Lirë të organizuar nga mbështetës të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI). Duke marrë parasysh që Assadollah Assadi, shefi i stacionit të inteligjencës në ambasadën iraniane në Vienë, u arrestua së […]