Category: Bota

SHBA rivendos sanksionet kundër Iranit

Administrata e Presidentit Donald Trump njoftoi të premten rivendosjen e të gjitha sanksioneve të Shteteve të Bashkuara mbi Iranin, të cilat ishin hequr nën marrëveshjen bërthamore të vitit 2015. Sanksionet do të hyjnë në fuqi të hënën dhe mbulojnë sektorët të tillë si transporti, sektori financiar dhe ai […]