Category: Aktualitet

Tarifa për Rrugën e Kombit nis pas sezonit turistik. Sa më shumë kalosh, aq më pak do paguash

Grupi ndërministror qeveritar dhe kompania koncesionare e rrugës Milot-Morinë kanë përmbyllur procesin e negociatave duke dalë me një formulë konkrete për tarifimin preferencial të banorëve të Qarkut të Kukësit, autobusëve të linjës dhe përdoruesve të shpeshtë. Burimet nga grupi negociator sqarojnë se të gjitha automjetet e regjistruara në […]