Category: Aktualitet

Patrick Kennedy në krah të MEK, Majkos dhe Mediut në Tiranë: Populli i Iranit meriton ndryshime

Komunitetet iraniane në Europë, Amerikën e Veriut, Kanada dhe Australi mbajtën një konferencë të përbashkët në 42 qytete për të adresuar tendencën e rritur të shkeljeve të të drejtave njerëzore dhe eksportin e terrorizmit nga regjimi iranian, si dhe nevojën për një politikë decizive. Këto konferenca ishin të ndërlidhura […]

Drejtoresha e ‘Sami Frashërit’ kërcënon gjimnazistët: Ju garantoj me jetë, askush në protestë!

Ashtu sikundër pretendeuan disa prej gjimnazistëve që  iu bashkuan protestës së studentëve, Drejtoresha e gjimnazit ‘Sami Frashëri’,  Teuta Dobi, në kryeqytet i ka penguar ata të marrin pjesë në marshimin drejt Ministrisë së Arsimit. “BalkanWeb” siguron videon nga mbledhja qe drejtoresha Dobi ka zhvilluar me Senatin e klasës. […]