Author Archives

yllipata

Spiunët e Iranit në SHBA dhe Shqipëri

Pak ditë më parë pati një lajm se Këshilli Suprem i Sigurisë së Iranit, në një udhëzim drejtuar Ministrisë së Inteligjencës, Forcës terroriste Quds, Inteligjencës së Gardës Revolucionare dhe agjensive të tjera të përfshira në eksportin e terrorizmit e fondamentalizmit, i ka urdhëruar ata të marrin masa të […]

Krerët e regjimit Iranian nxjerrin urdhra të rinj për trazira në Shqipëri

Duke iu referuar protestave të përhapura në qytete të ndryshme në gusht, Hassan Rouhani, Presidenti i regjimit klerikal, tregoi armiqësinë e tij ndajPMOI-MEK dhe tha më 6 gusht: “Nuk ka asgjë të keqe në protestat e popullit … por nuk duhet të jenë përgjigjja e disa njerëzve ndaj (kërkesave të) një grupi.” Më pas, Këshilli Suprem […]