Author Archives

shqipsot3

Europa e kursen kriminelin/ Haga vendos përfundimisht për Sheshel: 10 vite burg për krime lufte

Gjykata e Tribunalit të Hagës për krime në ish-Jugosllavi ka konfirmuar më në fund vendimin në procesin kundër Vojislav Sheshelit. Ai dënohet përfundimisht për krime lufte. Vojislav Shesheli është dënuar përfundimisht për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit, ndonëse në shkallën e parë ishte shpallur i lirë ndaj […]