Author Archives

shqipsot3

Intervista/ Ish-anëtari i PE: MEK, shqiptarët kanë zemër të madhe. Plani i Raxhavit, fund konfliktit në Lindjen e Mesme

Erion Kaçorri Struan Stevenson është ish-anëtar i Parlamentit Europian dhe kryetar i Delegacionit të Parlamentit Europian për Marrëdhëniet me Irakun (2009-2014). Ai ishte këtë javë në Tiranë, në kuadër të vizitës së delegacionit të PE, që përbëhej nga Tunne Kelam, anëtar i komitetit të punëve të jashtme dhe nënkryetar i intergrupit “Miqtë […]