Author Archives

shqipsot3

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit para Presidencës, falënderojnë Metën për kthimin e ligjit

Qytetarë, artistë dhe akktivistë të shumtë kanë vazhduar protestën e tyre në mbrojtje të Teatrit Kombëtar edhe sot pasi presidenti Ilir Meta ktheu sërish ligjin që parashikonte shembjen e godinës së teatrit. Protestuesit janë ndalur fillimisht para godinës së Presidencës, në shenjë vlerëimi dhe mirënjohje për vendimin e […]