Bota

Lufta ndaj Covid-19/ Trump njofton ‘dritën në fund të tunelit’: Duam të hapim vendin tonë

Presidenti i SHBA, Donald Trump, është shprehur optimist për situatën e krijuar nga Covid-19.

Në konferencën e tij të përditshme për shtyp, ai i siguroi qytetarët se gjithçka do të jetë në rregull së shpejti.

Sipas Trump, rastet me koronavirus janë ulur në pikat kritike të SHBA dhe tashmë ka dritë në fund të tunelit.

‘Industria e avionëve, industria e avionëve, shumë industri të mëdha që ne kemi që janë në vështirësi për shkak të asaj që ndodhi gjatë periudhës së fundit të shkurtër.Këto janë industri që po bënin më mirë, në pjesën më të madhe, duke bërë më mirë se kurrë. Linjat ajrore ishin duke shkëlqyer. Nafta po bënte shkëlqyeshëm, nafta dhe gazi, dhe industria e energjisë po funksiononte dukshëm mirë. Ajo u godit si askush nuk ishte goditur më parë. Ashtu si asnjë industri nuk është goditur ndonjëherë më parë. Nuk ka pasur kurrë diçka të tillë. Por ne shohim dritën në fund të tunelit. Gjërat po ndodhin. Gjërat po ndodhin. Ne kemi filluar të shohim dritën në fund të tunelit dhe shpresojmë se në një të ardhme jo shumë të largët, do të jemi shumë krenarë për punën që bëmë të gjithë. Asnjëherë nuk mund të jemi të lumtur kur kaq shumë njerëz po vdesin.Mbroni demokracinë’, tha Trump.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: