Politike

Meta: Më 8 dhjetor do të zbres në shesh dhe nuk lëviz që aty

Presidenti Ilir Meta shprehet i bindur se në datën 8 dhjetor do të zbresë në shesh dhe nuk do të lëvizë që aty.

Sipas Metës, populli shqiptar në Kushtetutën që ka miratuar me referendum, ka vendosur në Kushtetutë të drejtën e referendumit në nenin 150.

“Kam vendosur pas gjithë përpjekve të mia për të gjetur rrugën e dialogut të kësaj loje që i tmerron shqiptarët ka vendosur të zbresë në shesh dhe nuk do të ikë nga sheshi derisa t’i kthejne popullit shqiptar të drejtën e referendumit, të detyrojë parlamentin të zbatojë këtë referendum. E vetmja rrugë për një të ardhme më të mirë është të ushtroni demorkacinë përndryshe nuk do të ketë më shqiptarë, do të ketë vetëm emnigrantë. Kjo është e vetmja rrugë demokratike transparenet që pas pak vitesh mos ja ndërrojë emrin sic jan ndërruan emrin Qemal Stafa”, u shpreh Meta në një konferencë për shtyp.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: