Politike

Albin Kurti vjen në Tiranë për të goditur oligarkët, Rama del në mbrojtje të tyre

Nëse Albin Kurti mori rrugën deri në Tiranë për të goditur oligarkët, që po i marrin frymën Shqipërisë, homologu i tij shqiptar ka nxituar t’u dalë menjëherë në mbrojte atyre.

Kryeministri Rama pretendoi se: “Nëse ky do të ishte një vend ku oligarkët bëjnë ligjin… shikoni sa i kanë paguar shtetit… 125 milionë dollarë në qeverisjen tonë. Çfarë influence kanë mbi ne këta?! Këta janë njerëzit më të taksuar dhe kontribojnë më shumë në buxhetin e shtetit.”

Gjatë prezantimit në mjediset e teatrit ArtTurbina të paketës ligjore “Anti- KÇK” ai tha se “emrat e top 10 më të mëdhenjve” janë të njëjtët “e atyre top 10 të katër viteve më parë”. Por edhe vetë alibia që gjeti Rama, e diskrediton mbrojtjen që u përpoq të bëjë ai. Nëse më të mëdhenjë janë ata të kohës së Berishës, ai i fitoi votat në 2013, duke thënë se kur të vinte në pushtet do të përmbyste raportin ku një grusht njerzish (5%) kishin pasuri sa pjesa tjetër (95%) e popullsisë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: