Sport

Lippi frikëson Serie A: “Ky Juventus është vetëm në 60% e nuk ka humbur kurrë”

Ish-trajneri i Juve, Marcello Lipi, ka lëshuar sërish disa deklarata për Radio Punto Nuovo, ku ka folur për sezonin e ish-skuadrës së tij dhe se si Sarri e ka menaxhuar deri në këtë moment.

“Në kampionat kam bindjen time. Kemi menduar të gjithë se ishte një diskutim me tre skuadra, por Napoli për momentin nuk është aty ku pritej. Të gjithë duhet ta pranojnë këtë. Juventus është e vetmja skuadër e pamposhtu në Itali, si në kampionat ashtu edhe në Champions League, dhe gjithçka duke dhënë vetëm 60% të mundësive të veta. Është mirë që skuadrat e tjera ta mendojnë”.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: