Sociale

Mos e besoni po deshët/ Rudina Xhunga e shpjegon “Unazën e re” me inatin e taksistit të vet ndaj protestuesve

“Unë dhe të gjithë njerëzit duan Unazën. Policia po bën punën duke hedhur kaz lotsjellës. Taksisti im që më solli në studio, nuk ka zaptuar tokën, po punon për rrogë. Këtë histori po e shfrytëzon politika. Ata janë zaptues. Çështja e korupsionit u zgjidh”. Mos e besoni po deshët, por megjithëse deklaroi në studio se nuk është zëdhënëse e policisë, gazetarja Rudina Xhunga ka lëshuar nga goja nga ato që as zëdhënësi i policisë nuk ka guxuar ti thotë.

Kështu deklaroi ajo në rubrikën “Opinion” News 24 teksa komentoi situatën e krijuar tek Unaza e Re: “Të gjithë njerëzit duan Unazën. Unë u vonova për një tjetër rrugë si e Unazës. Unë erdha me një taksi, taksisti më sqaroi që është demokrat dhe më tha që mua më mban rroga ime tek privati, nuk i kam marrë tokën askujt. Përtej njerëzores, njerëzit janë dakord në një pikë që unaza duhet bërë. Është gjendje emocionale por atje do të vazhdojë puna. Nuk mendoj se politika do të vihet përballë policisë.

Që mos dyshoni se ky është një manipulim i qëllimshëm dëgjojneni vetëm me gojën e saj intervistën e gazetares.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: