Aktualitet

‘Le Iene’ i shkon deri në fund, shoqëron Alvinin në shtëpi

Emisioni italian investigativ “Le Iene” ishte i pari që publikoi disa vite më parë si dhe muajt e fundit, rastin e djalit 11-vjeçar shqiptar Alvin Berisha. Ai u mor nga e ëma në vitin 2014 dhe bashku udhëtuan drejt Sirisë ku ajo ju bashkua Shtetit Islamik.

Që prej asaj kohe babai i tij, Afrim Berisha, i cili prej kohësh jetonte në Itali së bashku me familjen nuk e kishte parë më të voglin. Pas një odiseje të gjatë pak ditë më parë u bë i mundur kthimi i Alvinit në Romë në shtëpinë e tij.

Sërish emisioni “Le Iene” ndoqi të gjithë rrugëtimin e tij deri në shtëpi ku tregoi momentet prekëse të bashkimit të vogëlushit shqiptar me familjen e tij dhe gjithashtu dëshmitë e tij të pakta për vitet e vështira të kaluara në kampin e “Al-Hol”. Më poshtë video e publikuar nga emisioni “Le Iene”.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: