Sport

“Air Albania Stadium” hap dyert për tifozët, luhet ndeshja e parë testuese

“Air Albania Stadium” ka hapur dyert për tifozët në ndeshjen testuese mes skuadrave të femrave të Apolonisë dhe Vllaznisë.

Impianti i ri ka pritur sfidën e parë, në pritje të inagurimit zyrtar me ndeshjen kundër Francës për eliminatoret e Euro 2020 në program për t’u luajtur më 17 nëntor.

Takimi nisi në orën 19:00, ndërsa mësohet se me kërkesë të UEFA-s u shpërndanë 10 mijë bileta për tifozët, duke vendosur edhe një rekord për një ndeshje të futbollit të femrave.

Mësohet se të pranishëm përveç tifozëve dhe specialistëve të Federatës Shqiptare të Futbollit, kanë qenë edhe inspektorët e UEFA-s, që kanë testuar të gjitha sistemet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: