Sociale

Shkarkohet kreu i ‘Albpetrol’ vetëm pas 7 muajsh nga emërimi

Shkarkohet nga detyra administratori i kompanisë shtetërore të prodhimit të naftës “AlbPetrol”, Dritan Spahiu.

Ai ishte emëruar vetëm 7 muaj më parë në këtë detyrë nga ministrja e Industrisë dhe Energjisë, Belinda Balluku.

Në vend të tij është emëruar Eriola Muka. Ajo është drejtoreshë e drejtorisë për politikat për zhvillim në kryeministri.

Ende nuk janë bërë të ditur arsyet e shkarkimit të Spahiut i cili u emërua në mars si personi i duhur për të përballuar sfidat e të ardhmes.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: