Aktualitet

Rama flet për vdekjen, i bën gati dhe fjalimin Henri Çilit për funeralin

COD, Qendra për Përhapje dhe Dialog në Kryeministri prej sot do të ketë 25 libra për kujtesën e diktaturës, kolana e Institutit Europian Pashko dhe UET-PRESS.

Kryeministri Rama duke falenderuar Henri Çilin për këtë dhuratë, foli edhe për vdekjen.

“Më vjen mirë që këtë kolanë të sukseshme bujarisht që Henri po e dhuron për COD. Ne i kemi të gjitha, por të dhuruara nga autorët dhe botuesi kanë një vlerë dhe për historinë. Një ditë dikush do ta kujtojë këtë gjë. Ndoshta Henri në funeralin tim do të thotë se megjithë ato gjëra që na ndanë na bashkoi një ditë e bukur në COD ku pata mundësinë ti dhuroj kolanën që ai e çmoi”, tha Rama.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: