Aktualitet

Plas sherri/ Dy vajza kapen prej flokësh mes lokalit në Vlorë, të pranishmit dështojnë t’i ndajnë

Një sherr ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në qytetin e Vlorës. Në pjesën më të madhe të rasteve ata që përfshihen në sherre janë djem, por nuk ka ndodhur kështu në këtë rast.

Këtë herë janë dy vajza, ato që janë përfshirë në sherr. Siç shikohet edhe në video, të dyja vajzat janë kapur prej flokësh.

“Si s’u vjen turp njëher jan dhe femra. N vlore.”

Po ashtu në video dallohen që disa persona që mundohen t’i ndajnë vajzat, por është e pamundur sepse ato e kanë kapur keq njëra-tjetrën.

Nuk dihet se përse vajzat janë grindur, por gjithë personat që ishin në lokalin ku ka ndodhur sherri. Vajzat kanë tërhequr njëra tjetrën prej flokësh deri në rrugë. Komentet ju takojnë juve.

Plas sherri/ Dy vajza kapen prej flokësh mes lokalit në Vlorë, të pranishmit dështojnë t’i ndajnë on Vidnews.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: