Aktualitet

Furtuna në rradhët e rilindasve, largohen dy drejtorë

Dy drejtorë në bashkinë e Sarandës janë larguar nga funksioni që mbanin. Bëhet e ditur se është larguar kreu i Tatimeve, Alket Qëndro, dhe drejtorin e OSHEE-së, Artur Kseno.

Shkarkimi ka ardhur për shkak të performacës së dobët, por duket se ky është një urdhër i Kryeministrit, njëherazi edhe Kreu i PS-së, për rifreskimin e administratës nga veriu në jug.

Kujtojmë se pak ditë më parë në qarkun e Shkodrës, kryemiistri Rama ka kërkuar që drejtorët duhet të zëvendësohen nga figura me integritet, ku prioritet do të kenë gratë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: