Sociale

Policia “liron” plazhin në Ksamil

“Plazhi është i imi”, me këtë fjali ndeshen pushuesit në pjesën më të madhe të zonave bregdetar, pasi pronarë biznesesh kanë zënë në mënyrë abuzive gjithë vijnën bregdetare. Por duket se kësaj mënyre po i vjen fundi.

Policia e Shtetit njoftoi këtë të premte se ka “liruar” rreth 4000 m2 plazh, pronë publike, e zaptuar në mënyrë të kundërligjshme nga disa shtetas.

Aksioni i nisur si pjesë e luftës anti-informalitetit është përqendruar në zonës e Ksamilit. Policia ka proceduar penalisht 3 pronarë subjektesh, të cilët ushtronin aktivitet në kundërshtim me ligjin dhe kishin zaptuar hapësirat publike në interes të tyre.

Kështu sipas njoftimi zyrtar thuhet se janë hequr 960 shezlongë, çadra e tavolina, duke iu kthyer hapësira e plazhit pushuesve.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: