Aktualitet

Kriza politike, Luigi Soreca dialog me Aleksandër Frangajn dhe biznesmenin e njohur

Ambasadori i BE-se, Luigi Soreca ka vizituar sot ambientet e TV Klan. Por nese shumekush ka menduar se ai do te ishte aty per ndonje interviste, ka gabuar. Te pakten perkohesisht. Diplomati europian eshte pare ne kafe me pronarin e TV Klan, Aleksander Frangaj dhe biznesmenin e njohur, Samir Mane. Situata e tensionuar politike mendohet te kete qene ne fokusin e takimit dhe si dhe gjetja e zgjidhjes per rivendosjen e dialogut politik.

20190703_130301

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: