Aktualitet

Pas shkarkimit, ish-kryebashkiaku i Vaut të Dejës shoqërohet në polici

Kryeministri Edi Rama nënshkroi dje shkarkimin e tij, ndërsa sot Zef Hila është shoqëruar për tu marrë në pyetje nga organet e policisë, në Drejtorinë e Shkodrës.

Ish-kryebashkiaku i Vaut të Dejës u shkarkua pasi sipas informacioneve të Ministrisë së Brendshme ai ishte i lidhur me djegien e KZAZ numër 6 në Bushat.

Zef Hila i mohoi këto pretendime dhe tha se ai nuk kishte qenë fare në vendin e ngjarjes. Për këto ai është thirrur sot për tu pyetur në Drejtorinë e policisë Shkodër.

Për sulmin ndaj KZAZ-së janë arrestuar 15 persona, mes tyre edhe vëllai i ish-kryetarit të Bashkisë, 51-vjeçari Alfred Hila.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: