Politike

“Sali Berisha i sëmurë, po mjekohet në Zvicër”

Në kulmin e zhvillimeve politike, ish-kryeministri Sali Berisha u largua papritur, duke lënë në “baltë” demokratët.

Mbeten mister arsyet që detyruan liderin demokrat të largohej në një krizë dhe situatë të tillë. Por, deputeti Kujtim Gjuzi bëri me dije se Berisha është sëmurë dhe madje ai e di edhe klinikën ku po qëndron.

“Është pa qejf, po të duash të them dhe klinikën. I uroj shërim të shpejtë dhe të vijë të vendoset këtu. Ai është i vetmi njeri që mund ta kthej vendin në normalitet. Po Baca është pa qejf, se kam qejf t’i them Baca, dhe i urojmë shërim të shpejtë’, tha Kujtim Gjuzi.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: