Politike

“Nuk është produkt i auditoreve, por…”, Rama ‘ngre në qiell’ Tërmet Peçin

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar në mbrëmje një takim elektoral të paplanifikuar në Tepelënë. Kreu i qeverisë, gjatë fjalës së tij foli me superlative për Tërmet Peçin.

“E vërteta është se në kalendarin e takimeve elektorale nuk e di për çfarë arsyeje shtabi elektoral nuk e kishte futur edhe Tepelenën tek takimet. Mbrëmë më thotë Tërmeti. ne do dalim në mëngjes tek Ura e Leklit se s’do na vish në Tepelenë. E para njëherë te Ura e Leklit do shkojmë bashkë se mos na e hedhin Tritanin në Vjosë, dhe e dyta nuk mund të iki pa ardhur në Tepelenë.Vërtet Gjirokastra është qendra e qarkut por zemra e qarkut është Tepelena. Në Tepelenë jeni të gjithë ju ama është edhe Tërmeti. Tërmeti që nuk është produkt i auditoreve, po produkt i zemrës së madhe të Tepelenës që me gjithë atë pasion, këmbëngulje dhe kurajo na ka dhënë mundësinë që çdo qindarkë që investojmë në Tepelenë ta kthejmë në forcë transformimi., tha Rama.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: