Politike

Rama: Opozita ka frikë nga reforma në drejtësi

Kryeministri Edi Rama nga Kolonja ku po vazhdon fushatën elektronike të zgjedhjeve të 30 qershorit, u shpreh se opozita ka frikë nga reforma në drejtësi dhe po kërkon ta ndalë atë.

“Ju e dini shumë mirë se kush janë këta. U pëpoqën që ta ndalin reformën në drejtësi. Erdhën atje në radhë sepse Amerika ua futi këmbët në një këpucë. Ua dhamë gjysmën e qeverisë.

Çfarë duan këta, të marrin gjithë qeverinë? Në emër të kujt t’ua japim. Nuk kemi si t’ua japim. BE do që të implementohet reforma”, tha Rama.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: