Sport

Zbulohet preferenca e Ramës, ja trajneri i ri i Partizanit

P1adtr5h3bq1vrpr1tmq14ns1e943

Një tjetër trajner italian për stolin e Partizanit në Tiranë. E ka zbuluar gazetari italian Alfredo Pedulla. Bëhet fjalë për Franco Lerda, që është kandidati kryesor për të marrë frenat e klubit kryeqytetas.

Sot do të ketë në Tiranë një takim mes liderëve të Partizanit dhe trajnerit Lerda për të rregulluar hollësitë e marrëveshjes. Trajneri është i lirë dhe për të do të ishte një eksperiencë e bukur jashtë vendit, duke pasur parasysh se Partizani do të marrë pjesë në ndeshjet e ardhshme të Ligës së Kampionëve.

Ndonëse presidenti Demi ka shtyrë deri në çastin e fundit për rikthinim e Adolfo Sormanit, ky i fundit ka kthyer përgjigje negative, pasi ka pretenduar garanci nga drejtori Olsi Rama, pasi rasti Gega është ende i freskët.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: