Showbizz

Njihej si një dështak, sot udhëton me avion privat dhe “Reng”. Çfarë e bëri super të pasur 19-vjeçarin

Një adoleshent i cili njihej si një nxënës dështak është bërë milioner pasi mësoi se si të tregtonte monedhat e huaja në YouTube – dhe duke investuar paratë që kishte shpëtuar nga puna e tij gjatë të shtunave.

Dan Legg, 19 vjeç, u përball me një të ardhme të pasigurt, pasi ai ngeli në provimet e tij në verën e vitit 2017, por tani fluturon me avionë privatë, zotëron dy shtëpi, si dhe disa orë luksoze dhe u paguan prindërve të  tij një rrogë kështu që ata nuk duhet të punojnë.

Tregtari online nga Cheddar, Somerset, thotë se ai e ndërtoi pasurinë e tij duke tregtuar në një treg të huaj (Forex) duke përdorur një aplikacion në telefonin dhe është bërë një ekspert i tillë që përfiton tashmë deri në 1.000 dollarë për njerëzit që të mësojnë këshilla të tij.

Ai thotë se filloi me një investim prej £ 500 – i bërë nga kursimet nga puna në një restorant tajlandez dhe duke ndihmuar në kafene të prindërve.

Pavarësisht se ai është i përmbajtur me shpenzimet, Legg shpesh poston goditje nga stili i jetesës së tij luksoze të avionëve privatë dhe makina të shpejta në Instagram dhe ka më shumë se 26.000ndjekës. Ai zotëron një Range Rover që kushton rreth 80,000 sterlina.

“Unë punoj shumë kështu që unë mund të shpenzoj paratë e mia në atë që më pëlqen. Prindërit e mi kanë futur një etikë të madhe pune në mua dhe jam mirënjohës për gjithçka që më kanë dhënë. Unë nuk dua të shkoj dhe të punoj për një bankë sepse më pëlqen të jem në gjendje të punoj kur dua nga ku unë dua”, tha ai.

Në maj të vitit 2018, zoti Legg bindi prindërit e tij, Sandra, 55 vjeç dhe Kevin, 60 vjeç, për të shitur kafenenë e tyre dhe tani pretendon t’i paguajë atyre një pagë vjetore prej £ 2,000 në muaj.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: