Politike

Rama kërcënon hapur presidentin: Dje Ilir Meta shkroi fatin e tij; e ka humbur të drejtën të qëndrojë në atë zyrë

Kryeministri Edi Rama lëshoi një kërcënim të hapur ndaj presidentit Ilir Meta duke aluduar vendimin për shkarkimin e tij nga posti, pas vendimit për anulimin e datës së zgjedhjeve.

“Dje papritur për shumëkënd, por sipas parashikimeve tona u shfaq shpëtimtari atyre që kishin mbetur në rrugë, presidenti duke paralajmëruar një akt që është nul ligjërim dhe moralisht është turp. Por nga froni i shpëtimtarit të opozitës nuk keni arë gjë akoma. Dje Ilir Meta shkroi fatin e tij; e ka humbur të drejtën të qëndrojë në atë zyrë”, tha Rama.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: