Showbizz

Në shtëpinë e Amit dhe Ermalit ka një ligj dhe kjo për të mirën e fëmijëve

Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi janë padyshim një nga çiftet më të dashura për publikun dhe që prej shumë vitesh janë pjesë e ekranit shqiptar.

Çifti janë prindër të dy fëmijëve Joelit dhe vogëlushes Sia.

E ftuar këtë të dielë në programin ‘E diell’ Ami ka rrëfyer marrëdhënien me Ermalin si dhe një pakt që çifti ka bërë me njëri tjetrin; ata asnjëherë nuk debatojnë në sy të fëmijëve dhe kjo është deçizive, nuk diskutohet.

“Çdo çift ka bashkëbisedimet e veta, ndoshta me pak tension për të bërë në shtëpi, por përpara fëmijëve këtë e kemi ligj.Dhe kur ndonjërin e merr vrulli dhe fillon dhe flet pak me tonalitete ndryshe, ja bëjmë me shenjë njëri-tjetrit që janë fëmijët prezent”; tregoi Ami.

Image

Image

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: