Politike

PS koalicion të zgjeruar dhe pa opozitën. Kush garon kundër Ramës

Kjo është lisa përfundimtare e partive politike për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Ajo që bie në sy është koalicioni i madh i PS me 19 parti të tjera pavarësisht se opozita nuk merr pjesë.

Në zgjedhje do të marrin pjesë partia e drejtuar nga ish Presidenti Bamir Topi dhe Bindja Demokratike e Astrit Patozit.

Nga e ashtuquajtura opozitë e re, do të marrin pjesë në zgjedhjet lokale ato parti, drejtues të të cilëve janë në Parlament pasi PD dhe LSI dogji mandatet

Janë 7 parti që kanë bërë koalicionin shpresa për ndryshim. Po ashtu nga kjo listë del se Skënder Gjinushi është ende kreu i PSD dhe pse javën e kaluar u zgjodh në krye të Akademisë së Shkencave dhe tha se hoqi dorë nga politika.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: