Sociale

Foto/ Dita e Jetimëve, Ismail dhe Helena Kadare surprizojnë fëmijët në mënyrë të veçantë

Sot është dita kombëtare e fëmijëve jetimë. Shkrimtari me famë botërore, Ismail Kadare ka vendosur të kalojë sot disa momente me ta.
Së bashku me të shoqen Helenën, ata janë mbledhur në ambientet e një lokali në Tiranë, me disa nga fëmijët që janë pjesë e jetimoreve në Tiranë.
Fëmijët kanë ndarë me shkrimtarin botëkuptimin dhe shqetësimet e tyre.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: