Aktualitet

KLGJ vendos për gjyqtaren e tretë për Shullazin

Ashtu siç ishte paralajmëruar ditën e djeshme, KLGJ vendosi këtë të hënë gjyqtaren e apelit, Valdete Hoxha që ti bashkohet trupës gjykuese sëbashku me Saida Dollanin dhe Albana Boksin në lidhje me çështjen Shullazi.

Procesi ndaj grupit të Shullazit kishte ngecur si pasojë e mos pasjes së një trupe me tre gjyqtarë për të gjykuar çështjen, pasi deri më tani nga procesi janë tërhequr tre gjyqtarë të Krimeve të Rënda.

Ata janë Fehmi Petku që u shkarkua nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, Nure Dreni që u dorëhoq për shkak se kishte shqyrtuar një çështje tjetër në lidhje me Shullazin dhe së fundmi Sokol Binaj, i cili ende nuk ka dhënë shpjegime mbi arsyen.

Kujtojmë se në gjykatën e Shkallës së Parë grupi Shullazi është dënuar me 55 vite burg.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: