Sociale

Dita Ndërkombëtare e Familjes, Meta: Nevojiten politika konkrete

Meta 10 Prill

Presidenti Ilir Meta ka uruar përmes një postimi në facebook, Ditën Ndërkombëtare të Familjes.

“Një familje e lumtur, solide, në mirëqënie dhe paqe brenda saj, ka vlera të jashtëzakonshme për zhvillimin e begatinë e shoqërisë, atdheut e kombit tonë. E mbështes fuqimisht forcimin e rolit dhe vlerave të familjes, si dhe do vijoj të promovoj mbajtjen shëndoshë të saj.” Shkruan Meta ndërsa thekson se vendi ka nevojë për më shumë familje të reja e të qëndrueshme.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: