Politike

Floida Kërpaçi, “përgjigje” ndërkombëtarëve: Dënojmë dhunën e shkopave të gomës dhe gazin helmues

Floida Kërpaçi

Qeveria e Rilindjes në Shqipëri ka blerë pushtetin përmes krimit të organizuar dhe sot na ka vjedhur të ardhmen. Rrëzimi i saj është domosdoshmëri. Kushdo që e mban në këmbë, partner në krim.

Rinia nuk e ka në kulturë dhunën.
Rinia e sotme kërkon demokracinë që nuk e solli dot as rinia e ’90, edhe pse sakrifikuan shumë për të, disa dhe jetën.

Ne e dënojmë fort dhunën e shkopave të gomës dhe të gazit helmues që u hodh mbi rininë e këtij vendi në 11 maj, pa kursyer edhe fëmijë që u mbytën në frymëmarrje e në lot prej gazit helmues të qeverisë autokrate.

Ne do të jemi sot në shesh më të vendosur se kurrë dhe do të vazhdojmë të luftojmë me të gjitha mjetet demokratike për të ardhmen time dhe të të rinjve si dhe për Shqipërinë që ëndërruan prindërit tanë.

Asnjë Hap pas!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: