Aktualitet

Protesta, dhjetëra policë e qytetarë të lënduar

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, ka reaguar përsëri përmes një postimi në Twitter, duke thënë se 13 policë janë lënduar nga dhuna ekstreme e organizuar dhe drejtuar në mënyrë politike.

“Përsëris thirrjen ndaj qytetarëve që të distancohen nga grupi që sulmon Policinë dhe institucionet!”, ka bërë apel Lleshaj.

Po ashtu raportohet se me dhjetëra protestues janë lënduar, ndërsa të shoqëruarit janë mbi 100.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: