Politike

Myslim Murrizi bëhet nenkryetar kuvendi

Deputeti i Partisë Demokratike Myslim Murrizi me 94 vota pro dhe 1 abstenim është zgjedhur nënkryetar i Kuvendit të Shqipërisë.

Ndërkohë në fjalën e tij kryeparlamentari Ruçi ka sqaruar këtë fakt, pasi komunikoi emërimin e tij duke thënë se vota e vetë Murrizit është abstenim për të shmangur konfliktin e interesit.

Ndërkohë që po në seancën e sotme u votuan edhe kryetarët e komisioneve parlamentare që do të drejtohen nga opozita e re.

Rudina Hajdari, kryetare e Komisionit të Integrimit Europian

Fationa Dhimitri, kryetare e Komisionit të medias

Enver Roshi, kryetar i Komisionit të Shëndetësisë

Alban Zeneli nënkryetar në Komisionin e Sigurisë

Halil Jakini nënkryetar i Komisionit të Veprimtarisë Prodhuese

Korab Lita, nënkryetar i  Komisionit të Ligjeve

Ralf Gjoni nënkryetar i Komisionit të  Jashtëm.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: