Aktualitet

Protestoi kundër Ramës, banori i ‘Astirit’ rrëfen dhunën e policisë (VIDEO)

ta që protestuan sot kundër vizitës së Edi Ramës në një biznes pranë Unazës së Re janë keqtrajtuar nga policia.

Nga shtrati i spitalit protestuesi Astrit Sadikaj, një protestues i dhunuar rëndë nga policia me gaz djegës dhe lotsjellës, tregon se ka shkuar pranë forcave të policisë për të qetësuar situatën, duke i thënë se qëllimi tyre është të protestojnë në paqe dhe të largohen. Ai tregon se 3 policë i janë hedhur për ta bllokuar, ndër 2 të tjerë të FNSH i kanë zbrazur 2 bombola me gaz derisa ka humbur ndjenjat.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: