Aktualitet

Protestuesit djegin një makinë para parlamentit

Protestuesit i kanë vënë flakën një automjeti të parkuar para Parlamentit. Mësohet se automjeti ishte me targa fallco dhe përdorej jo zyrtarisht nga punonjës të policisë. Targat janë të një Volkswagen Caddy në Shijak.

Prej më shumë se 1 orë e 30 minuta vazhdon përplasja mes protestuesve dhe policisë para Parlamentit. Situata paraqitet tepër e tensionuar.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.