Aktualitet

Lleshaj: 5 policë mbetën të plagosur prej disa të papërgjegjshmëve që duan pushtet

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka shkruar në Twitter se “5 punonjës të Policisë së Shtetit të plagosur janë në Spitalin e Traumës, si pasojë e ethes për pushtet të një grupi të papërgjegjshëm parapolitik”.

Më herët, Lleshaj tha se dhuna e verbër po godet institucionet kushtetuese dhe Policinë e Shtetit.

“Edhe sot dhuna e verbër po godet institucionet kushtetuese dhe Policinë e Shtetit shqiptar.

Plagosja e policëve është një turp dhe shkelje e madhe e ligjit dhe autorët do të mbajnë përgjegjësi”, theksoi ai.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.