Aktualitet

Gaz lotsjellës ndaj banorëve, gjak dhe britma

Përsëritet aksioni i Shkozës për prishjen e banesave dhe në zonën e Bregu të Lumit. Herët në mëngjes Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë zbarkuan në terren dhe me anë të forcës kanë nxjerrë nga banesat banorët, ndërsa nuk kanë munguar as përplasjet ku 3 banorë janë lënduar.

Më rëndë është një i moshuar që siç duket në video është gjakosur dhe i është nënshtruar operacionit. Denoncimet për dhunë nga ish-deputetët e PD që janë në terren janë të shumta, ndërsa mediat nuk janë lejuar të afrohen në zonë. Po ashtu mësohet se banorët janë detyruar të largohen nga banesat pasi policia ka përdorur gazin lotsjellës.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.