Sociale

Tirana dy ditë pa drita, zonat ku do mungojë energjia

Operatori i Sistemit të Transmetimit të energjisë elektrike ka njoftuar këtë të enjte se disa zona të Tiranës do të përballen me kufizime të energjisë elektrike nga ora 8 e mëngjesit deri në 16 të pasdites, sot dhe nesër.

Kjo, për shkak të investimeve që OST po kryen me sistemin e matjes në nënstacionin e Kombinatit.

Zonat që do të mbeten pa energji janë ndarë gjithashtu sipas ditëve. Këtë të enjte, kufizime do të ketë në Qytetin Kombinat, Spital, Zjarrfikëse, subjektet private “Frewing”, “Eurotrade”, por edhe fshatrat Kasallë, Vishaj, Damjan, Prush dhe parafabrikatet.

Ndërkohë, të premten do të ketë kufizime në Kombinat, rrugën e Qelqit, parafabrikatet, fabrikën e duhanit, Vaqarr, Sharrë, si dhe në shkollën e edukimit.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.