Politike

Agron Duka: Gati të kandidoj në Durrës

Agron Duka, kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste është i gatshëm te kandidojë përballë socialisteve për Bashkinë e Durrësit, por gjithmonë nëse arrihet një marrëveshje mes mazhorancës dhe opozitës.

Duka ripërsëriti se zgjedhjet e lira dhe të ndershme mund të bëhen vetëm me një qeveri tranzitore dhe pa Edi Ramën kryeministër, e për te cilat, ai thotë se opozita po përgatitet.

Lidhur me krizën ne vend, kryetari i Partisë Agrare shprehet se padyshim qe zgjidhja e saj do duhet të vij nga vetë partitë politike, por ku nuk mund të mungojë dhe ndërhyrja e ndërkombëtareve.

Partia Socialiste ende nuk e ka zyrtarizuar kandidatin për Durrësin, ndërsa gjatë ditës së premte në takimin “Bashkia që Duam”, Rama i mbylli rrugën Vangjush Dakon, për të cilin tha se pavarësisht akuzave të bëra nga opozita, ka bërë një punë të mirë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.