Politike

“Deputet i Partisë Socialiste në 2021?” Lefter Maliqi nuk e mohon

“Po, besoj se do jem deputet”! Kështu iu përgjigj Lefter Maliqi pyetjes nëse në zgjedhjet e 2021 do jetë deputet i Partisë Socialiste.

Ishte gazetari Mustafa Nano në emisionin ‘Provokacija’ që e pyeti Maliqin, i cili aktualisht ka hyrë në Kuvend si deputet nga lista e PD-së, për qarkun e Beratit.

Ndërkohë, gazetari insistoi sërish: “I PS-së?”.

Dhe Maliqi sqaroi: “S’e di! Aktualisht jam te PD. Unë i mbështes simpatizantët e PD-së, unë thjesht kam thënë që nuk jam me frymën e lidershipit. Jo me emrin personal, por me lidershipin në PD”.

Pavarësisht se ishte pjesë e listës së Partisë Demokratike – i treti në qarkun e Beratit – Maliqi loboi në krah të Edi Ramës në favor të Partisë Socialiste në zgjedhjet e përgjithshme të 2017-ës.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.