Sociale

Punime tek “Mbikalimi Kasharit-Rinas”, ja kur devijohet trafiku

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se nesër nga ora 09:00 deri në orën 17:00 të pasdites do të kryhen punime në aksin rrugor “Mbikalimi Kasharit – Rinas” dhe për këtë arsye do të devijohet qarkullimi i mjeteve.

ARRSH bën me dije se punimet do të kryhen në kryqëzimet e Domjes dhe Laknasit dhe trafiku do të devijohet me një kalim në këto 2 kryqëzime përgjatë kryerjes së punimeve.

Lëvizja e mjeteve do të udhëhiqet nga punonjësit e Policisë Rrugore dhe nga punonjësit e kompanisë “Geci”, si pjesë e kompanisë që do të realizojë punimet. ARRSH kërkon mirëkuptimin e përdoruesve të rrugës dhe bizneseve për oraret në të cilat do të devijohet trafiku.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.