Showbizz

Cristiano Ronaldo dhe partnerja e tij nisin biznes së bashku

Futbollisti i njohur Cristiano Ronaldo dhe partnerja e tij Georgina Rodriguez kanë nisur një biznes të ri së bashku.

Bëhet fjalë pikërisht për hapjen e një klinike për transplantin e flokëve,e cila do të menaxhohet pikërisht nga partnerja e futbollistit.

Në fotot e publikuara në media shohim se Ronaldo dhe Georgina janë mjaft të emocionuar dhe të lumtur për këtë iniciativë.

Teksa partneri i saj mbante fjalimin para të pranishmëve, 25-vjeçarja ishte gati duke u përlotur. Kjo klinikë është hapur në Spanjë, ku futbollisti ka jetuar për një kohë të gjatë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.