Politike

“Më qifshi nënën, mbajeni mend ça do ju bëj”, shpërthen deputeti i PD kundër policisë

Sapo Lulzim Basha mbylli protestën, forcat e policisë nisën aksionin për të arrestuar protestuesit.

Sipas Partisë Demokratike, e cila ka shpërndarë dhe një video, është dhunuar nga efektivët e policisë djali i kryetarit të PD-së së Fierit, Luan Baci.

Në video, duket që djali i kryetarit të PD-së e ka buzën e çarë, ndërsa thotë se ai që e goditi ishte polic civil.

Ajo që të bën përshtypje në këtë video është se një pjesë e efektivëve janë të ndërhyrjes së shpejtë dhe me maska.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.